Alstorista

Alstorista

Ennennäkemätöntä maastokelpoisuutta

  • Tässä täystelillä varustetussa koneessa on mekaaninen veto kaikilla kahdeksalla pyörällä ja täysin synkronoitu voimansiirto. Tämän ansiosta kone kulkee vaivattomasti myös epätasaisessa ja vaikeassa maastossa. Kuvittele, miten Alstorisi pystyy helposti kiipeämään jopa jyrkkiä, kivisiä metsärinteitä. Matala painopiste on turvallisen ajon salaisuus. Varustettu valinnaisilla terästelaketjuilla, joiden avulla voit kulkea jopa ennen välttelemiesi suoalueiden poikki. Kun olet kokeillut Alstoria, ymmärrät, miten paljon mahdollisuuksia se tarjoaa.

Yksinkertaisuus

  • Todellinen kunnioitus ympäristöä ja sen säilyttämistä kohtaan olivat selkeinä mielessämme, kun suunnittelimme tätä ylivoimaista konetta. Järeä, yksinkertainen muotoilu tekee siitä erittäin luotettavan hyvin vaatimattomilla käyttökustannuksilla. Tarkoituksemme on edistää työtyytyväisyyttä ja kustannustehokkuutta.
Periaatteemme on yksinkertainen: Laitteiden on toimittava!

Erinomainen käytettävyys

  • Vastataksemme asiakkaidemme vaihteleviin tarpeisiin, pienmetsäkone soveltuu useisiin erilaisiin käyttötarkoituksiin. Erilaisten metsäkuormaajien sovellusten kehitys on tehnyt Alstorista todella suositun puunajokoneen monenlaisten käyttäjien keskuudessa urakoitsijoista, pelastuspalveluista ja energiayhtiöistä kunnallisiin palveluihin ja metsänomistajiin asti. Näppärien lisäosien, kuten vinssien, kippikuormalavojen, kauhojen ja lumiaurojen ansiosta tämä työjuhta sopii ihanteellisesti maatiloille.

Joustavuus

  • Valmistaudu ennennäkemättömään kokemukseen. Ohjaushytin ergonomisen sijoittelun ansiosta kaikkiin Alstorin koneisiin on helppo nousta kyytiin ja tulla pois. Kun olet istunut alas, sinulla on täysi näkymä koneeseen, mikä tekee ajosta turvallisempaa ja pystyt hallitsemaan konetta paremmin. Harventaminen on nyt helpompaa kuin koskaan, koska pääset liikkumaan esteettömästi puunrunkojen välissä. Kevyen maapaineen ansiosta maaperä ei vahingoitu. Pienen omapainon ja kapeuden ansiosta kone on helppo lastata perävaunuun ja kuljettaa uusille työmaille. Näin voit huolehtia omista sekä muiden metsistä luodaksesi arvoa ja iloa myös tuleville sukupolville.